top of page

SKÅL

Skrevet af Klaus Hansen​ fjordavisen.nu

Formand Jesper Mikkelsen indledte generalforsamlingen med et SKÅL

Lørdag eftermiddag summede Hobro Idrætscenter af liv – fyldt med forventningsfyldte anpartshavere fra Bies Bryghus, der ventede på at få udbetalt deres årlig udbytte. Præcis kl. 12:00 åbnedes dørene, og flankeret af Hobro Borgervæbning myldrede folk ind i den flotte pyntet hal, hvor der var dækket op til Generalforsamling samt efterfølgende hygge i gode folks lag. Formand Jesper Mikkelsen og Direktør Henning Amdi Pedersen ledte i fællesskab folk gennem den formelle del af generalforsamlingen. Formandens beretning kastede både lys over året der var gået, og løftede også sløret for, hvad der venter i 2020, herunder fejring af Bies Bryghus 10 års jubilæum d. 13. juni 2020. Regnskabet blev også godkendt trods et mindre underskud, der primært var forårsaget af en del investeringer i årets løb, og der var ingen udskiftninger i bestyrelsen. Herefter var der fri adgang til de gyldne dråber i ølhanerne, og der blev snakket og hygget til tonerne fra Lars Lindbjergs guitar, og BIE-prisen blev også uddelt. I år var modtagerne en gruppe af de personer, som var med til at genstarte Bies Bryggeri for 10 år siden – Kurt Vestergaard og Torben Ladefoged, som var 2 af disse personer, kom på scenen og modtog både pris og hæder, inden de fortalte lidt historier ”fra dengang”… Da klokken slog 17:30 blev der lukket for hanerne, og hallen begyndte så småt at blive tømt – ligesom de mange krus på bordene. Allerede nu opfordres anpartshaverne til at sætte X i kalenderen lørdag d. 27.2.2021, hvor næste generalforsamling finder sted.

Se indslag i TV2 NORD - https://www.tv2nord.dk/nyheder/29-02-2020/1930/ol-i-stride-stromme?autoplay=1#player

Udvalgte blogindlæg
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page