top of page

Økologisk most & saft

I 1913 overtager Bies Bryggeri Hobro Mineralvandsfabrik og begynder med soda- og mineralvandsproduktion. Den velkendte Messina Appselsinvand stammer fra Bies Bryggeri.

Det er de traditioner og håndværksmæssige færdigheder der er lagt til grund bag lanceringen af den nye serie inden for safte og most.

Råvarerne og ingredienserne er alle økologiske og i videst muligt omfang også af dansk oprindelse. På den måde sikrer man, at forbrugerne oplever den friske og naturlige smag af solmodne frugter og bær.

Klik nedenfor og læs mere om de enkelte safte.

Alle vores økologiske most og saft distribueres af Real Drinks

Æble/Ingefær

Æble/Ingefær
En naturlig frisk og læskende smag
af danske økologiske æbler tilsat
en pikant smag af økologisk ingefærrod, som er kendt for sit høje
indhold af antioxidanter. Produktet
er endvidere smagsjusteret med
økologisk citronsaft, som giver en
velafbalanceret smagsoplevelse

Hyldeblomst

Frisk og helt tradionelt hyldeblomstsaft. Lavet af økologiske hyldeblomstskærme som har trukket i lage.
Smagen og duften af sommer er intens i denne autentiske hyldeblomstsaft. Smagen er læskende og forstærket med lidt økologisk citronsaft, som bibrin- ger produktet den friskhed, man kender fra den gode traditionelle hyldeblomstsmag.

Rabarber

De nye smagstendenser har gjort rabarber populær. Vi har fremstillet en klassisk rabarbersaft med kraftig smag af solmodne danske rabarber. Smagen er justeret med aroniasaft, som skaber et harmonisk og frisk produkt.

Solbær

Her oplever man smagen af fuld- modne solbær, som kommer direkte fra de danske solbærplantager. De økologiske bær plukkes først, når de har fået tilstrækkelig med sol, hvilket bl.a. giver den otte mørkerøde farve. 

Æble/Ingefær

En naturlig frisk og læskende smag af økologiske æbler tilsat en pikant smag af økologisk ingefærrod. Produktet er endvidere smagsjusteret med økologisk citronsaft, som giver en velafbalanceret smagsoplevelse.

Æblemost

God gammeldags æblemost . Der er ikke så meget mere at sige der! Selvfølgelig fremstillet af 100% Økologiske æbler.

Appelsin

En forfriskende oplevelse af saftige solmodne appelsiner. Den søde og frugtholdige saft er udelukkende udvundet af økologiske appelsiner med masser af gode C-vitaminer. Duften og smagen henleder tanker- ne på sydens sol og sommer.

bottom of page