top of page

Jacob Mathiasen tildelt Bie Prisen 2019

Foto: Thomsen Medie & Event - Air-view.dk

BIEprisen blev indført i 2017, hvor den første gang blev tildelt Steen Juelsgaard. Sidste år modtog Lone Kalstrup Prisen. 2019 Prisen er netop blevet uddelt på Bies Bryghus´ generalforsamling d. 23. februar og gik til Mariagerfjords fremadstormende racerkører Jacob Mathiasen... . Af Klaus Hansen Omkring uddeling af prisen i år, sagde Mikkel Pii og Flemming Christensen fra bestyrelsen i skøn samklang bl.a: Personen der i år skal modtage BIEprisen er udvalgt af Bestyrelsen, og er valgt fordi: - Han har ikke en lang og glorværdige karriere bag sig, men han har den stensikkert foran sig. - For Bies Bryghus og Mariager Fjord. Har han de sidste par år været en fantastisk ambassadør, hvor han fysisk har været til stede ved flere arrangenementer i Bie´s Restaurant, og han har sørget for rigtig meget medie omtale, hvor Hobro og Mariagerfjord altid er nævnt. - Han er en rar og vellidt person, med en tiltas ydmyghed over for interessen for hans person. - Der er altid fuld fart og hjulspin omkring ham - Han er ikke alderspræsident blandt modtagerne af Bie Prisen - Hans karriere startede i gokart, og siden har der stået mange navne på bagsmækken - Præmierne for veludført arbejde tæller mesterskabs deltagelse i indland som udland - Bl.a. Danmarksmester i Citröen DS Cup, Engelsk mester i Brit Car, Britisk GT, DTC Danmark, Europæiske Lamborghini Serien og 24 timers løb - Her er det blevet til både 1. præmier, såvel som 2. og 3. præmier - Hans store forbillede er en legende med samme job, ligeledes fra Hobro - Ved siden af karrieren med hurtige biler er Jacob nystartet bilsælger her i Hobro.

Jacob Mathiasen indtog Hobro Idrætscenter med stil - Foto: Thomsen Medie & Event - Air-view.dk

Mikkel og Flemming sagde til Jacob: - "Jacob, som tak for din kæmpe indsats for både byen, området og ikke mindst for din måde at bruge og huske dine sponsorer og samarbejdspartnere, vil vi gerne hylde dig som den tredje modtager af Bie Prisen. Derfor får du overrakt denne ”buket” som kan fyldes med øl nede hos Henrik i Bies Restaurant, når du får lyst eller der er ”hul” i din sæsonplan til et glas Bie øl! Derudover er dit navn kommet på brættet sammen med de to tidligere modtagere af Bie Prisen, som hænger nede på restauranten, lige ved siden af Kjelds smukke maleri! Du skal naturligvis også have én af de eftertragtede Bie Nåle Og endelig, så får du et litografi af selve maleriet, så du kan hænge det op derhjemme, til minde om i dag.

Udvalgte blogindlæg
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page