top of page

Bies Bryghus lancerer en ny øl – og den er hurtig!

Et nyt, lokalt samarbejde har set dagens lys, nemlig mellem Bies Bryghus i Hobro og den kendte racerkører Tom Kristensen. De 2 parter har gennem længere tid været i dialog om at lave en øl, hvor det var Tom´s kontrafej der prægede etiketten, og nu er denne snak blevet til realitet, da Bies Bryghus i Hobro lancerer RACE BEER i samarbejde med Tom Kristensen.


Øllen er en Classic Guld øl der holder 5,6 % alkohol, og med en god rund smag, som vil passe de fleste - og som sælges i 50 cl. flasker i butikker rundt i DK, samt på fad og flaske i flere restauranter rundt om Mariager Fjord og omegn.


”For Tom er rødderne og Hobro vigtige, og samtidig vil han gerne støtte op om gode og velgørende projekter – så vi er har sammen lavet en øl, som Tom selv vil nyde at drikke, og for hver flaske der sælges går der 2,- kroner til Kids Aid. På den måde kan både Tom og vi være med til at gøre en forskel for nogen børn, som virkelig trænger til opmuntring”, udtaler Mikkel Pii, som er næstformand i Bies Bryghus i Hobro.


Etiketten til RACE BEER er designet af Helga Art, der udover at være stor motorsportsfan, også er kunstner – og hun har designet etiketten, som for mange Hobro´ensere vil være let genkendelig, med både Fyrkat, en Shell-stander og smukke Mariager Fjord.


RACE BEER bliver lanceret fredag d. 13. august kl, 17:00 i Bies Gård i Hobro, hvor både Tom Kristensen, Kids Aid, Helga Art m.fl. vil være til stede, og hvor der for første gang bliver mulighed for at smage og købe RACE BEER – og bestyrelsen i Bryghuset håber på stort fremmøde til denne begivenhed.


Der vil denne dag også blive solgt 77 nummererede plakater af etiketten i ”Stor størrelse”, som Tom Kristensen vil signere – og overskuddet fra salget af disse plakater vil gå direkte til Kids Aid.
Comments


Udvalgte blogindlæg
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page