SKÅL

Skrevet af Klaus Hansen​ fjordavisen.nu

 Formand Jesper Mikkelsen indledte generalforsamlingen med et SKÅL

 


Lørdag eftermiddag summede Hobro Idrætscenter af liv – fyldt med forventningsfyldte anpartshavere fra Bies Bryghus, der ventede på at få udbetalt deres årlig udbytte.

Præcis kl. 12:00 åbnedes dørene, og flankeret af Hobro Borgervæbning myldrede folk ind i den flotte pyntet hal, hvor der var dækket op til Generalforsamling samt efterfølgende hygge i gode folks lag.

Formand Jesper Mikkelsen og Direktør Henning Amdi Pedersen ledte i fællesskab folk gennem den formelle del af generalforsamlingen. Formandens beretning kastede både lys over året der var gået, og løftede også sløret for, hvad der venter i 2020, herunder fejring af Bies Bryghus 10 års jubilæum d. 13. juni 2020. Regnskabet blev også godkendt trods et mindre underskud, der primært var forårsaget af en del investeringer i årets løb, og der var ingen udskiftninger i bestyrelsen.

Herefter var der fri adgang til de gyldne dråber i ølhanerne, og der blev snakket og hygget til tonerne fra Lars Lindbjergs guitar, og BIE-prisen blev også uddelt. I år var modtagerne en gruppe af de personer, som var med til at genstarte Bies Bryggeri for 10 år siden – Kurt Vestergaard og Torben Ladefoged, som var 2 af disse personer, kom på scenen og modtog både pris og hæder, inden de fortalte lidt historier ”fra dengang”…

Da klokken slog 17:30 blev der lukket for hanerne, og hallen begyndte så småt at blive tømt – ligesom de mange krus på bordene.

Allerede nu opfordres anpartshaverne til at sætte X i kalenderen lørdag d. 27.2.2021, hvor næste generalforsamling finder sted.

 

 

 

 Se indslag i TV2 NORD - https://www.tv2nord.dk/nyheder/29-02-2020/1930/ol-i-stride-stromme?autoplay=1#player

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Udvalgte blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Seneste blogindlæg

March 4, 2020

March 4, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Sorter efter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square