top of page

Ung racerkører fra Hobro hædres af bryghus

Jacob Mathiassen hædret på bryghus-generalforsamling - selv drikker han sjældent øl, selv om det smager godt

Årets Biepris-modtager, racerkører Jacob Mathiassen fra Hobro, gjorde en iøjnefaldende entre i Hobro Idrætscenter. Han kom kørende i en rød Ferrari med brøl på motor og udstødning.

HOBRO: Racerkører Jacob Mathiassen fra Hobro gjorde en larmende og iøjnefaldende entre, da han på Bies Bryghus' generalforsamling i Hobro Idrætscenter lørdag skulle modtage årets Biepris. Til overraskelse for de fleste tilstedeværende kom han kørende ind i salen i en rød Ferrari med knald på udstødningen.

- Det er en fornem pris, man skal have, og cadeau til det man laver. Det kunne ikke lade sig gøre uden et stort sponsornetværk, lød det fra den 25-årige hobroenser, der til daglig er sælger hos Citröen i Hobro.

Som den seriøse sportsmand, Jacob Mathiassen er, træner han benhårdt, og det er ikke foreneligt med at drikke øl. Mellem jul og nytår, når Jacob ikke har så meget på programmet, nyder han dog gerne en Bie pilsner. De smager jo godt, konstaterer han.

Jacob Mathiassen har ikke en lang og glorværdig karriere bag sig, men har den stensikkert foran sig, lød det blandt andet i begrundelsen for at give det lokale håb prisen. Racerkører Tom Kristensen fra Hobro er naturligvis hans store forbillede.

Bie øl med alkoholprocenter er, hvad det handler om til den årlige generalforsamling, og med 450 fremmødte var der lang kø ved de kun tre ølhaner. Arrangøren måtte undervejs rigge flere haner til for at komme de tørstige i møde.

Udvalgte blogindlæg
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page