top of page

240 anpartshavere om årets Bie-Juleøl; Ahhhr - Den smager godt

Over 4 aftner samler Bies Bryghus op mod 240 anpartshavere til prøvesmagning af årets juleøl, julemad og hyggeligt samvær i Bies Restaurant.... . Af Klaus Hansen

Jesper Mikkelsen (th) og Keld Møller Nielsen (tv) i baggrunden en fyldt restaurant

Over 4 aftner fordelt i uge 43, 44 og sidste gang i kommende uge 45 samler Bies Bryghus op mod 240 anpartshavere med det for øje, at tage forskud på en af julens mange glæder. God mad og et godt glas Bie øl. Anledningen var naturligvis smagning af årets juleøl. Faktisk tog Keld Møller Nielsen fra Tastyland, som er bryghusets forhandler af bla. Bie flaske-øl. Alle deltagerne med på en større smagning på flere af de forskellige øl, som brygges af det lokale bryghus i Hobro. Udover smagningen på de forskellige gyldne dråber, blev der til deltagerne bl.a. også givet instruktion i at sænke en øl korrekt.

Det glæder naturligvis formanden for bryghuset med den store opbakning til arrangementerne - I år har vi måtte udvide dette arrangement fra 3 til 4 aftner. Det er glædeligt at så mange anpartshavere vil være med til at sende årets Bie juleøl godt afsted. Vi har brug for gode ambassadører, der vil være med til at tale det lokale bryghus op, hvilket disse aftner er med til at give, fortæller formand for Bies Bryghus Jesper Mikkelsen. Bie Juleøllen blev officielt frigivet den 2. november i Bies Restaurant, hvor der traditionens tro blev afholdt B-dag.

Udvalgte blogindlæg
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page