top of page

Juleøl med mere jul


Her til morgen blev der i Bies Bryghus i Hobro sat gang i årets julebryg. For første gang bryggers der i år 2 bryg med tilsammen 2000L. gyldent juleøl... Juleøllen der i dag blev sat igang bliver med lidt mere jul end tidligere idet der bliver tilsat lidt mere appelsin end tidligere. - For første gang i vores historie brygger vi i år 2 bryg med tilsammen 2000L. juleøl, fortæller formand for Bies Bryghus Jesper Mikkelsen og kigger forventningsfuld ned i kedlen. De 2000L. juleøl skal forsyne Bies Restaurant med fadøl samt fustager til arrangementer ud af huset. - Bryggen forventes færdig om 4 uger", siger brygmester Martin Schau til Fjordavisen Opskriften på de gyldne dråber holder brygmesteren tæt til kroppen men lader dog fortælle, at der er tale om en Bock øl-type på 6,5 % med en rødlig farve. Smagsmæssigt med en malt-profil som træder frem. Og for en ekstra julestemning er der tilsat tørret appelsinskal og i år lidt mere appelsin end tidligere.

Når Juleøllet færdig inviteres alle anpartshavere til en hyggelig aften i Restauranten, dels for at smage på årets juleøl som de første men også for at møde hinanden og tale om stort og småt. 2. november frigives juleøllet i hanerne i Bies Restaurant til almindelig salg. - Vi har rigtig mange som kommer og får fyldt deres 2L. Bie flaske. Faktisk har vi ca. 3000 flasker i cirkulation. Der kommer ca. 10 perosner om ugen hele årets rundt for at få fyldt deres flaske. Men vi har også virksomheder, som har 10-12 flasker og sender lærlingen herned, når der skal fredagsafsluttes til weekend. Og op til jul eller når vi har juleøl i hanerne går det helt amok med at fylde flasker, som tages med hjem til julebordet eller med til familiesammenkomst i den anden ende af landet, slutter Jesper Mikkelsen.

Udvalgte blogindlæg
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page