top of page

Nu også Økologisk most & saft fra H.I. Bie`s Bryggeri

Nu lanceres en ny serie inden for safte og most. Der er her tale om gamle autentiske opskrifter, som er tilpasset nutidens smagsnuancer... . AF Klaus Hansen I Hobro ligger et fantastisk lille stykke Danmarkshistorie, nemlig historien om Danmarks ældste stadigt fungerende bryggeri. Det hele startede i 1841, hvor brødrene Frederik og Anton Bie stiftede et bryghus på adressen Adelgade 26. Senere i 1913 lægger man grundstenen til produktion af mineral- og sodavand. - Det er de traditioner og håndværksmæssige færdigheder der er lagt til grund bag lanceringen af den nye serie inden for safte og most. Der er her tale om gamle autentiske opskrifter, som er tilpasset nutidens smagsnuancer. Råvarerne og ingredienserne er alle økologiske og i videst muligt omfang også af dansk oprindelse. På den måde sikrer vi, at forbrugerne oplever den friske og naturlige smag af solmodne frugter og bær, fortæller Keld Møller Nielsen fra TastyLand i Hobro der står bag produktion, salg og markedsføringen af de nye safte med Bie etiketter på.

Der er ialt 7 slags af den nye økologiske saft, dog er det i første omgang og fra næste uge kun 6 slags der er at finde på hylderne rundt i diverse dagligvarebutikker. Havtorn lade vente et par uger på sig. Æble/Ingefær En naturlig frisk og læskende smag af danske økologiske æbler tilsat en pikant smag af økologisk ingefærrod, som er kendt for sit høje indhold af antioxidanter. Produktet er endvidere smagsjusteret med økologisk citronsaft, som giver en velafbalanceret smagsoplevelse Appelsin En forfriskende oplevelse af saftige solmodne appelsiner. Den søde og frugtholdige saft er udelukkende udvundet af økologiske appelsiner med masser af gode C-vitaminer. Duften og smagen henleder tankerne på sydens sol og sommer. Hyldeblomstsaft Smagen og duften af sommer er intens i denne autentiske hyldeblomstsaft. Smagen er læskende og forstærket med lidt økologisk citronsaft, som bibringer produktet den friskhed, man kender fra den gode traditionelle hyldeblomstsmag. Rabarbersaft De nye smagstendenser har gjort rabarber populær. Vi har fremstillet en klassisk rabarbersaft med kraftig smag af solmodne danske rabarber. Smagen er justeret med koncentrat af aroniasaft, som skaber et harmonisk og frisk produkt. Solbærsaft Her oplever man smagen af fuldmodne solbær, som kommer direkte fra de danske solbærplantager. De økologiske bær plukkes først, når de har fået tilstrækkelig med sol, hvilket bl.a. giver den flotte mørkerøde farve. Derudover har produktet et højt indhold af C-vitaminer. Æblemost Dette autentiske produkt er fremstillet af danske økologiske æbler. Der er her tale om godt traditionelt håndværk, hvor de fuldmodne æbler koldpresses, og den søde ufiltrerede saft kommer direkte på flasker. Det bevarer den gode aroma og perlende friskhed. Havtorn Bag den kraftige, flotte orange farve kommer den velafbalancerede og delikate smag af havtorn, som stammer helt naturligt fra de vitaminholdige bær. Havtorn indeholder store mængder.

Udvalgte blogindlæg
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page