top of page

Lone Kalstrup tildelt årets Bie-pris


Sidste år blev BIEprisen indført – og den blev tildelt Steen Juelsgaard. Den er netop blevet uddelt igen på Bies Bryghus´ generalforsamling d. 24. februar . Af Helle Schiønning Omkring uddeling af prisen i år, sagde Mikkel Pii og Flemming Christensen fra bestyrelsen i skøn samklang bl.a: Personen der i år skal modtage BIEprisen er udvalgt af Bestyrelsen, og er valgt fordi: • Vedkommende har en stor kærlighed og er fortaler for udbredelsen af lokale produkter - herunder BIE´s øl • Vedkommende er ikke bange for at give en frivillig hånd, og dermed gøre ”noget for de mange” - en rigtig ildsjæl! • Vedkommende anvender Bies bryghus i stor stil til møder, rundvisninger, gæster og meget andet - og er derfor i høj grad med til at udbrede kendskabet til det lokale bryghus • Vedkommende bruger en del energi på at udvikle Mariagerfjord og Hobro som attraktivt område, for såvel erhverv som borger • Vedkommende kan godt lide et godt glas øl, og skal der gaver med til reception, er det ofte Bieøl der bringes rundt i landet • Sidst, men ikke mindst, har hun også gjort en stor indsats, ved at deltage i Bies Smagepanel, hvor de nye bryg præsenteres og drøftes. Og det blev altså som nævnt netværksfacilitator, fødevareambassadør, konsulent, igangsætter og mange andre ting: Lone Kalstrup Mikkel og Flemming sagde til Lone: - "Lone, som tak for din kæmpe indsats for både by og området, vil vi gerne hylde dig som den anden modtager af Bie Prisen. Derfor får du overrakt denne ”buket” som kan nydes i morgen, når du får lyst til endnu et glas Bie øl! Derudover har vi en speciel hilsen til dig, som ikke kan fås i løs handel, men som er så eftertragtet, at de nu handles på sortbørsen!! Vi har fået produceret et mindre antal Bie Nåle, og sådan en skal du have også til samlingen. Derudover vil dit navn komme på brættet som kommer til at hænge nede på restauranten, lige ved siden af Kjelds smukke maleri! Tillykke med det - velfortjent! Og endelig, så får du et litografi af selve maleriet, så du kan hænge det op derhjemme, til minde om i dag - signeret af Kjeld". Lone Kalstrup selv siger til Fjordavisen, at hun både er stolt og beæret over prisen. - Men mange gør jo lige så stor en indsats som jeg, og da Mikkel og Flemming oplæste begrundelserne for valget, kunne jeg komme i tanker om mange personer, som det kunne passe på. Og måske har det med at modtage priser været lidt mændenes domæne, så det gør mig da ekstra stolt at jeg som kvinde har modtaget den, slutter Lone Kalstrup.

Udvalgte blogindlæg
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page